torsdag 25 oktober 2012

Årets julkalender inköpt

Hej
 
Foto: Madeleine W - Min vita jul
Titta vad som har hittat hem till mig, Tv och radios julkalender. Lite tidigt kan tyckas men förra året hade jag stora problem med att hitta julkalendern, den fanns ingenstans här i staden så mamma fick köpa med en från Ullared. Men nu minsann fanns den redan i oktober på Netto. Folk tittade lite konstigt på mig när jag, lite småstressad, stod med en argsint bebis i vagnen och kollade igenom hela högen av kalendrar efter en som inte var "tjuvöppnad". Nu är den gömd tills det är dags för första avsnittet.
 
Jag har gjort några tafatta försök i min barndom att lyssna på julkalendern på radio men jag har liksom aldrig fastnat för det och det är synd för av kalendern att dömma ser den ut att bli ganska mysig. Mysteriet på greveholms kalender gjorde mig riktigt besviken - kanske den fulaste kalender jag sett. De höga förhoppningarna drogs fort ner och jag tror tyvärr inte att årets version kan komma i närheten av att bli lika bra som första julkalendern. Men det kanske bara är sentimantaliteten som talar. Bara Lilltjejen är nöjd så. Men håll med om att tv:s kalender inte direkt utsrålar julkänsla? Den känns barnslig och påminner om ett tv-spel. Jag ser i alla fall fram emot premiären.
 
Kramar
 


 

4 kommentarer:

Victoria sa...

Håller med om att kalender se väldigt tråkig ut, radiokalender är ju mycket finare

mamma sa...

Jag förstår att du väntar, Mysteriet på Greveholm är ju din favorit. Kan även bli I:s också med tanke pa att hon gillar spöken.

Jul i Laloland sa...

Radiokalendern är ju jättefin - den andra var lite trist. Men såklart - den är ju för barn och inte oss 33 -åriga mindre vuxna ;)

Ellen sa...

Oj finns den i butik redan nu?
Men jag måste hålla med dig! Tv sidan av kaledndern är inte på långa vägar lika fin som radisida som utstålar mycket mer julmys!