onsdag 31 oktober 2012

All bloggkärlek samlad på samma ställe

 Hej
 
Som många andra bloggare vill jag också samla alla fina ord och motiveringar på ett och samma ställe för att enkelt kunna kika tillbaka och återigen låtas hjärtat värmas. Inte mindre än 7 bloggvänner har nominerat min blogg, helt galet tacksam, rörd och överväldigad är jag. Tack, tack, tack så mycket. Dessa ska jag ta fram och läsa när livet känns lite tungt, typ varje morgon när ungarna vaknar okristligt tidigt och då kommer helt säkert den morgontrötta mamman flyga ur sängen av lycka. En stor varm kram till er alla julbloggare som förgyllar mina dagar.
 

Foto: weheartit
 
"Madeleine har en otroligt vacker julblogg som man verkligen fastnar för direkt när man klickar sig in. Bloggen lever verkligen upp till namnet "Min vita jul" om jag säger så. Hon tar fantastiska bilder samtidigt som jag gillar hennes sätt att skriva på. Helt klart en blogg av inspireras av!"
 
"Madeleine är en av de julbloggare som har liknande smak som jag själv, vitt, maileg, greengate. Även hon är mamma och bloggar ibland utifrån det perspektivet."
 
"Jag skickar tillbaka den till dig .En härligt underbar blogg, vi har barn i samma åldrar vilket känns lite extra roligt. Alltid roligt att kika in på din blogg."
 
"Ytterligare en blogg med massvis med härliga och inspirerande bilder. Och en massa pluspoäng för att hon tog initiativ till en julbloggsträff, något som vi många funderat på, men som ingen yttrat."
 
Jul i Laloland
"Nu kan man ju tro att jag inte gillar det där med vitt och vackert - men faktum är att jag ÄLSKAR det, jag kan bara inte leva i det. Jag klickar in på din blogg och liksom förloras i de vackra bilderna och de lugna, fina inläggen. Här är det lugn och ro som råder och det är väl det jag gillar. Till skillnad mot mitt "in-your-face-färgiga" så kan jag dämpa ner mig lite, och jag ÄLSKAR det. Din blogg är en av de bästa, vackraste och mysigaste julbloggarna och jag tröttnar aldrig!"
 
"Mycket text och inspirerande bilder, det är vad man hittar hos Min vita jul. Att stiga in i hennes blogg ger en genast en skön julfeeling genom hennes mysiga inlägg. En klar favorit i julbloggslistan helt enkelt!"

Unwods juleglede
"Her er en svensk side som jeg nyter å lese i. Her venter inspirasjonene i hvert eneste innlegg."

 

2 kommentarer:

Emelies Christmas sa...

Åhh så underbara ord du har fått :) Det förtjänar du!

Emelie - Jul i Tomteverkstan sa...

Pssst... du fick en av mig också :) Men jag glömde nog gå in och lämna en kommentar om det haha ^^

sv: Okej! Egentligen är det väl kanske smidigast att åka tåg till stockholm, svårt med parkeringar och så. Får kolla biljetter ikväll! :) Tror inte att tåget brukar gå via örebro, tror det går via hallsberg sen stockholm. Ja det är kul med SM :) Tävlar i gevärsskytte, som skidskytte fast utan skidorna kan man säga och med bra mycket roligare kläder ^^