måndag 10 september 2012

Vad vill ni vinna?

Jag har en liten fråga till mina kära bloggvänner och läsare. Jag vill så gärna anordna en tävling, eller flera, här på bloggen men jag tycker att det är så svårt att veta vad man ska ha för pris? Drömmen vore ju självklart att bli sponrad av något roligt företag men tills dess måste jag tänka ut priset själv. Så vad säger ni? Vad ska det vara för pris för att ni ska känna suget att vara med i en tävling? Jag vill ju erbjuda något som folk faktiskt vill ha och som helst såklart har koppling till julen.
 
Kramar

7 kommentarer:

mamma sa...

Kanske några häftiga gamla julgranskulor, som du har miljoner av????

Stockholmsjul sa...

Jag skulle definitivt vara med och tävla om vinsten var något från cult design julkollektion ( så fina saker!) eller någon bra julfilm! :)

Ninni sa...

Glögg, julgodis eller någon juldekoration vore superkul!

Jessica sa...

Något som matchar just din blogg och dig passar bra som pris. Sen kan det vara allt från något ätbart till en julgranskula som "mamma" sa ;)

Erica AKA Tomtens Dotter sa...

"mammas" förslag var bra :-)
Men eftersom det är du som funderar på en utlottning så.. Dessa som du gjorde förra året var helt underbara, speciellt de som bara är "krulliga" på ena sidan (uppe till höger) http://minvitajul.blogspot.se/2011/12/julens-forsta-pysselkvall-del-1.html

Hanna - Deck the halls sa...

Som någon sa, en mysig julfilm! :) Eller kanske ett julmyspaket, med typ nån julfilm, julte, nåt juligt godis (typ after eight eller marabou polka) eller så :)

Emelie - Jul i Tomteverkstan sa...

sv: Ja jag längtar så otroligt mycket tills den kommer! :) ja så tänkte jag också, ingen idé att vänta för då blir man nog helt utan tyvärr... Hoppas du får tag på en i helgen! :) Du förresten, vad heter din favoritbutik? Tänkte åka till Örebro nån helg framöver och vill hinna med så många lokala butiker som möjligt, alltid roligare än kedjorna som man ser varje dag :)