onsdag 26 september 2012

Uppdatering om bloggträffen!

Oj vad roligt att så många är sugna på en bloggträff! Jag har fått en hel del kommentarer och även mail, superskoj! Eftersom jag är en organisatör ut i fingerspetsarna och har en massa tid över så tänkte jag ta på mig uppgiften att organisera det hela, eventuellt med lite hjälp.
 
 Som det verkar är det Stockholm som blir lättast för de flesta så jag tycker att vi spikar det.
Plats = check! Som jag har uppfattat det hela är det några stycken som faktiskt vill vänta till nästa år för att träffen ska bli så lyckad som möjligt och för att så många som möjligt ska kunna delta (fixa transport och ev boende etc). Även jag själv har en aning svårt att träffas i år eftersom jag ammar och jag redan har en resa till Stockholm inplanerad i november, men det är ingen omöjlighet.
 
Om vi utgår från att träffen sker nästa år (sen kanske det blir en miniträff i år också men det lämnar jag öppet tillsvidare) så gäller det att hitta ett datum så fort som möjligt. Det känns som att december går bort för då har man så fullt upp med annat, har jag rätt? Och för att få med Skansen och ett julskyltat Stockholm så blir det bara en helg kvar och det är helgen 22-24 nov 2013 som blir kvar? Så någon dag under den helgen, hur låter det? I know, aslångt fram men kan man skriva i en julblogg i typ maj så kan man småplanera roligheter ett år i förväg=) Är det fler än jag som troligtvis kommer sova kvar på vandrarhem/hotell?
 
Kom gärna med fler idéer på aktiviteter, speciellt ni stockholmare, vad finns det för julklassiker som man inte får missa?
 
 
Vi får sova på saken helt enkelt!
Kramar

10 kommentarer:

Emelie - Jul i Tomteverkstan sa...

Det här låter ju helt underbart skoj ju! Skrev faktiskt om att det skulle vara roligt med en bloggträff för nåt år sen :) Jag själv kommer få sova över då om det blir i Stockholm, och roligast är väl om de flesta kanske bor på samma ställe? :) Det här kommer bli så spännande! Jättebra och helt fantastiskt att du vill ta på dig en sån tung uppgift! :)

Sanna Laake sa...

Jag och mamma gjorde en stockholmsresa sista helgen i advent förra året. Enligt mig är den dramatiserade visningen "Jul i palatset" på Hallwylska ett måste, det var grymt bra.

Helly sa...

åh jag som vill ses nu! Blev så ivrig! :)
Skansens julmarknad har bara öppet på helger och öppnar första advent så den 22-24 november får då bli något annat än Skansen. Vet inte hur det är med Gamla Stans marknad men tror att de inte heller öppnar för ens adventshelgen.
Förra året var det skyltsöndag den 20/11 så det kan vara så att det inte är för ens den 24.e det då visas på NK.
Jag ska undersöka vidare. Vi kommer nog hitta nått alldeles utmärkt. Vi är ju ute i god tid. Hurra för bra idé!
Kram :)

Em sa...

Härligt! Ja, men det bästa med att vara ute i god tid är väl ändå att man förmodligen inte har något planerat då!

Suveränt jobbat! Folk som du gör mig glad!

Victorias Jul sa...

Jag hoppas verkligen att jag kommer att kunna komma men det ska jag nog kunna fixa nu när det är så långt i förväg. Jag kommer också att behöva sova över då jag har ca 55 mil till stockholm

Ellinors julblogg sa...

Det vore ju helt underbart med en bloggträff.

Skansens julmarknad öppnar den 24 November i år, enligt deras hemsida, och jag gissar att det blir runt det datumet även nästa år, kanske den 23:e. Blir träffen i Stockholm kan jag göra lite efterforskningar för att se vad man kan göra här i jultider.

Lina sa...

Jag har inte varit inne på alla älskade julbloggar på ett tag nu (läs: TENTAPLUGG) så jag har totalt missat detta - MEN OJ så kul det låter! Jag är mer än gärna på!

Johanna sa...

Det skulle ju vara jätteroligt med en bloggträff! jag är absolut på. Håller med om att det kan bli tajt i år men absolut nästa! :D Och stockholm känns perfekt :)

Johanna sa...

Det låter jättekul!

Erica AKA tomtens dotter sa...

Hej du!
Vad säger vi, visst kör vi en bloggträff i år med? :-)

Kram