tisdag 18 september 2012

Tisdagsmys

 
Hej!

Det här ska jag ägna min regninga eftermiddag åt - En touch av Frankrike och Marabou vit. Detta gäller att passa på medan dottern kollar på film och lillebror sover. Boken köpte jag i helgen under en shoppingrunda i Örebro, vågade inte vänta och hoppas på att jag skulle få den i julklapp med tanke på att den redan nu är slut i nästan i alla nätbutiker. Egentligen har jag godisförbud i veckorna nu när jag försöker gå ner alla kilon efter graviditeten (har visserligen bara 1kg kvar till drömvikten) men en liten rad måste man ju får smaka. Jag kommer nog främst att använda den vita chokladen till julbaket för även om jag gillar vit choklad så föredrar jag vanlig choklad. Nu ska här njutas!
 
Ha en fortsatt bra dag!
Kramar

6 kommentarer:

Jessica sa...


Åh vilken härlig tisdageftermiddag!
Här regnar det så det är lite mysigt i alla fall utanför klassrumsfönstret...men det toppar ju inte lite frankofili och choklad =)

Amandas jul sa...

Jag har äntligen lyckats hitta den vita chokladen jag med :)

Helly sa...

Åh vad härligt det låter. Skit i dieter och annat, njut och ta hand om själen, det är nog så viktigt. Och det är ju perfekt väder för just det. Kör hårt ;)

Anna sa...

Låter som en perfekt planerad em idag! Alla stunder som kan fås i hemmet med lite lugn och ro ska man vara rädd om och unna sig lite extra!

Erica AKA Tomtens Dotter sa...

Du, jag hade gärna bytt med dig!
Nu väntar jag bara på ett utlåtande om boken.

Tack för dina fina ord om mitt fat förresten. Har lagt ut det färdiga resultatet nu :-)

Amandas jul sa...

Vad härligt! Jag tänkte också använda den vita chokladen till julbaket, men varje gång jag köper hem den för att spara så tar den slut direkt :)