torsdag 27 september 2012

Mina måsten från Rustas julkollektion 2012Hej!
 
Inte många veckor kvar nu tills Rusta fylls med julsaker. Kvaliteten brukar vara sådär när det gäller till exempel julkulor men något roligt hittar man alltid. Här är mina favoriter som står på inköpslistan och som jag troligtvis ska köpa, om de håller måttet i verkligheten vill säga=) De söta ljuslyktorna kommer lysa fint i trädet på baksidan.
 
Nu blir det lugnt med produktnyheter ett tag. Känns som att jag har rapporterat det mesta redan.
Kramar


 

2 kommentarer:

Jul i Laloland sa...

Jag håller med dig. SJälv är jag ju ett rusta-fan, men det är ofta så att det är roligare att gå och titta än att verkligen köpa för det är sådär lite fula, plastiga skarvar eller lim etc. Men som du säger NÅGOT hittar man ju alltid =)
Ugglan är superfin, den köpte jag förra året - men nu blev jag lite nyfiken på den där stjärnan du har i mitten -den ser fin ut.

ps. jag blir väldigt glad av din blogg. Den ger mig lugn och mys - något som jag uppskattar väldigt mycket =) ds.

Em sa...

Som sagt, kanske inte bästa kvaliteten men något har man ju ändå lyckats köpt där varje år =)

Ska bli spännande att utforska när de plockat fram allt. Var faktiskt och rekade i veckan, men då hade det inte plockat fram något än. Längtar så!