torsdag 20 september 2012

Julshopping på Panduros superrea!

God kväll!
 
Fick Panduros reatidning idagoch kikade lite snabbt igenom den och såg att det fanns en hel del gobitar till jul för nästan inga pengar alls. Bland annat köpte jag massor med pärlor till dotterns paketkalender och lite finare pärlor så att hon kan göra vackra armband och ge bort i julklapp till närmaste familjen. Jag köpte även några barnvänliga pysselsatser så att vi kan julpyssla i december. Även några rullar med presentpapper, lite juliga stickers och vackra band. Jag är förvånad att det fanns så mycket av det jag vill ha kvar, det brukar sälja slut långt innan jag ens får hem reakatalogen. Så skynda in och julfynda!

Kramar 

1 kommentar:

Victorias Jul sa...

Jag fick min katalog idag och då fanns i princip allt jag ville ha. Tror att dom inte lägger upp rean på hemsidan förrän katalogerna börjar komma i brevlådorna