måndag 3 september 2012

Julklappsgömma is the shit


Jag gick igenom min julklappsgömma här om dagen och konstatera att jag hade 16 julklappar och lika många paket till dotterns paketkalender. Samtliga paket till vår julklappslek är också inköpta. Jag har nog aldrig varit ute i så här god tid förut. Tidigt i augusti skrev jag en julklappslista med vad jag ska köpa till vem så det är bara att pricka av allt eftersom och det är skönt att kunna dela upp utgifterna under hösten. Tyvärr har jag de dyraste klapparna kvar, till maken och barnen. En del saker ska köpas senare i höst när det bär av till Ullared och annat ska beställas. Bland annat ska jag köpa dessa godingar, en varsin mailegtomte till barnen. De är ju bara så söta. Selma och Sophus heter dem och kommer förhoppningsvis snart in i lager i nätbutikerna.
 
Kul förresten att det är så många som kikar in här redan nu, ni är så välkomna så. Och jag själv har svårt att hålla mig borta från, både min egen och andras, julbloggar. Julskadad möjligtvis?
 
Kramar

2 kommentarer:

Helly sa...

Nej du är inte julskadad... eller så är vi allihopa (julbloggare) det för just nu är det full planering och pyssel hemma hos oss. Eller rättare sagt, i min pyssel-och-fix-hörna.

Proffsigt med julklappsgömma. Vi bor lite för litet för det men jag har en övergarderob med lite julklappar. Nu känner jag att jag ska dra igång mitt klappköp :)

Anonym sa...

Så kul att tassa runt litet hos Er alla som julbloggar. Bara underbart tycker jag som att stoppa in en underbar god karamell i munnen o sakta suga på den. GKs har redan sina julsaker framme kanske inte så mycket men en hel del för ca 14 dagar sedan. Tack för en flott BLOGG