lördag 22 september 2012

Julen hos H&M Home 2012

Äntligen!
Som jag har väntat på att H&M ska släppa julkollektionen för H&M home och äntligen har jag hittat produkterna. En av höstens höjdpunkter enligt mig. Jag gillar H&M homes inredningsdetaljer året om, de är prisvärda och av bra kvalitet så jag brukar handla där ganska ofta - speciellt kuddfodral och påslakanset till barnen, jag har blivit lite smått besatt av just dessa grejer av någon konstig anledning. Även i julkollektionen finns det en del godbitar som troligtvis kommer klickas hem men inget som jag direkt kände att jag måste ha. Några produkter är samma som förra året men det mesta är nytt och produkterna ska finnas att nätbutiken från och med v.44.
 Julkollektionen är en orgie av kökshanddukar, kuddar, förkläden, bäddset och annat pynt. Barnen har fått en egen kollektion med haklapp, julstrumpa, nappar, nappflaska och paketkalender, super söta! Lillibror firar ju bara första julen en gång i livet så här ska det banne mig shoppas! Favoriterna är örngotten, napparna och kudden, julgransmattan och förklädet med texten "Merry christmas to all". Även vinterkollektionen är väldigt fin så in på pressidan och kika. Jag ber om ursäkt för den dåliga bildupplösningen på miljöbilderna men det gick i dagsläget inte att få tag i större bilder. Samtliga bilder kommer från H&Ms pressida.
Kramar
9 kommentarer:

Anna sa...

Ser ju ut att vara mycket fint! Får nog ta och kolla in det mer när jag kommer hem från jobbet i em! Tack för tipset!

Jul i Laloland sa...

Ser lovande ut. Jag gillar burken och "cinamon-kudden" =)

Mormor sa...

Kanske något för mormor att köpa till lillprisen??

Emma - 24 december sa...

Så himla snyggt alltihop! Precis i min smak! :)

Emma sa...

Har du lust att länka till den sidan du hittade detta på? :)

Em sa...

underbart! Och vad söta barnkollektionen var. Ser fram emot att kunna sitta i nätbutiken och flanera runt.

Helly sa...

Äntligen! Jag har hört mig för hos vänner som jobbar på HM för att få reda på när det skulle släppas. Var såååå förtjust i förra årets kollektion. Det var inte riktigt samma känsla nu måste jag säga. Men jag får ta mig en lov i butiken och känna på sakerna

Emelie - Jul i Tomteverkstan sa...

sv: Åh tack så jättemycket Madeleine, vad glad jag blir! :) Du kan få lite av min energi, speciellt den jag kan få vid 11-12 på natten, då måste jag bara göra det jag stylat till i mitt huvud så jag inte glömmer det och då kan jag inte sova förrän det är klart haha! :)

Åh, den nice-butiken var ju helt underbar, var i örebro för några veckor sen och hittade den butiken, hann bara in en snabbis för min lillasyster var lite grinig och ville hem tyvärr, men man blev ju helt sjuk i den butiken, jag ville ha allt! Alla mina favoritmärken finns ju där :)

Har faktiskt inte varit så mycket i Örebro de senaste åren (sen de öppnade ikea i karlstad) men det blir nog mer nu när jag köpt en bil, det är ju bara 10 mil och jag måste tillbaka till den där nice-butiken, haha! :) Har även hört att örebro är en fin stad så vill gärna gå runt inne i stan och kolla lite, blir mest marieberg annars när vi åker dit :)

Åh... har verkligen längtat efter H&M:s kollektion och detta gör mig ju inte direkt besviken, får bli en beställning därifrån i år, alla andra år har det liksom aldrig blivit av fast jag hittat massa jag vill ha :) Kram!

Anonym sa...

Jag gillade bebissakerna extra mycket(har ingen bebis, men nån gång ska det väl bli en... :)
Kram