tisdag 25 september 2012

Extra rolig tisdag

Hej på er!
 
Idag händer det något extra kul - ikväll ska jag äntligen börja på en keramikkurs! Jag höll på med keramik som barn i många år eftersom min mormor är keramiker och leder keramikkurser så då blev det naturligt att jag höll på med det när jag var yngre. Efter ca 15 års uppehåll är det nu dags igen - återigen med mormor som kursledare. Jag har fått så mycket inspiration från bland annat Tomtens dotter men även keramikern Frida Anthin Broberg som har bloggen Fabulös inspiration och har skrivit boken Fabulös keramik med enkla steg för steg beskrivningar. Boken är självklart inköpt och ska få följa med mig på kursen ikväll. Jag hoppas att jag under hösten ska kunna visa upp en hel del juliga keramiksaker här på bloggen.
 
Jag har även några paket att hämta ut på posten idag, ett med julklappar och ett från Panduro. Spännande!
 
Kramar
 
 

1 kommentar:

Erica AKA Tomtens Dotter sa...

Tack för länkningen :-) Kul att jag har inspirerat dig, blev jätteglad när jag läste ditt inlägg tidigare idag - när jag satt på bussen på väg till MIN keramik haha.

FAB är ju fantastisk. Älskar den boken. På fredag ska vi faktiskt ha keramikpersonalfest. Hela gruppen (9 pers) ska iväg och leka med lera, ta nåt glas vin och äta gott.

Hur gick det då? Gick allt bra?

KRAM