fredag 28 september 2012

Ett paket från Panduro

Äntligen fredag!
 
Nu har mitt paket från Panduro landat här hemma och det innehöll en hel del roligheter, bland annat frädiga pysselsatser till dotterns julpyssel, lite stickers, ursött paketpapper och lite pärlor till paketkalendern. Det verkligen kryper i pysselfingrarna nu! Ser fram emot dotterns ihopknåpade julalster.
 
Ett tips till andra pysselsugna är att Panduro just nu har 25% rabatt på ALLT både på nätet och i butikerna 28-30 september.
...
Idag har jag varit barnfri i hela 1,5 timmar som spenderades på stadens loppisar och antikaffärer. Det blev 8 fynd för den blyga summan 56kr. Tanken med loppisrundan var att hitta material och formar till keramiken och jag är riktigt nöjd med mina inköp och jag tror att det kan bli hyffsat fina skapelser som kan komma att bli julklappar. Jag ser fram emot en kreativ höst!=)
 
Kramar 
  3 kommentarer:

Jul i Laloland sa...

sweet!
Jag har lagt en stor beställning idag - 25% är mer än jag kunde motstå =)
Jag gillar pappret du köpt - supersött.

Em sa...

Men nej va surt! var ju där igår och shoppade loss.. jaja så kan det gå

Helly sa...

Då gissar jag att du har fullt upp i helgen! Pyssla lugnt ;) Ser fram emot att se skapelserna sen.
Ha en superhärlig helg!
Kram :)