torsdag 6 september 2012

En touch av Frankrike - ett måste i bokhyllan

 
En bok som jag MÅSTE ha är boken "En touch av Frankrike" från Jeanne D'arc Living. I boken besökt 9 stycken vackert julpyntade hem i den fransknordiska lantstilen som jag älskar. Jeanne D'arc Living släppte en julbok för några år sedan och även den är helt underabar. Eftersom jag själv samlar på antika julgransprydnader i fattigmanssilver är det extra roligt med samtidigt farligt för ekonomin för bilderna i de här böckerna skapar verkligen köpbegär. Boken finns att hitta i utvalda inredningsbutiker på nätet och kostar ca 360kr. Risken är det den säljs slut snabbt, den är redan slutsåld i flera nätbutiker men hos Fridas gård finns det kvar än så länge. Jag får ståpäls över hela kroppen av dessa vackra bilder, speciellt bilderna på julgranspyntet. Kanske får bli en framtida julklapp till mig själv om inte maken går in här och läser och fattar vinken. Om jag kan hålla mig tills dess vill säga, risken är stor att den får flytta hem hit innan dess.
 
Idag har jag haft en heldag i lekparken och njutit av vad som kan vara den sista varma sensommardagen. Dottern lekte och sonen sov och undertiden satt jag och spånade på idéer till bloggen och jag har en hel del roligt pågång som jag hoppas kunna genomföra under hösten.
 
Kramar
 


 

2 kommentarer:

Jessica sa...

Jag skulle vilja ha sådär hemma, men kan inte för att det känns som jag inte kan röra mig då. Däremot kan jag lugnt försvinna in i böcker som den här...kanske blir ett köp...tack för tipset!

Helly sa...

Smäller av! Vilken fin bok. Passar ju verkligen dig som gillar "vita jular" ;)