tisdag 25 september 2012

Bloggträff för oss julbloggare?

Hörrni tjejer, vad sägs om en bloggträff? Skulle inte det vara hur kul som helst? Mycket att organisera och planera innan såklart men absolut genomförbart. Kanske inte i år men nästa år. Så jag är ute i väldigt god tid men god planering kräver en god framförhållning. Någon som har några idéer? Plats? Ni som är intresserade att ses, vart bor ni i landet? Skulle det bli lättast att ses i huvudstaden? Gå på Skansens julmarknad och i Gamla stan, kolla julskyltningen på NK, äta god mat, shoppa julklappar... fler förslag? Eller lockar Göteborg eller någon annan stad mer? Fundera på saken och hjälp mig gärna att brainstorma lite.
 
Kramar

15 kommentarer:

Erica AKA Tomtens Dotter sa...

Jag är på! Tveklöst! Har själv funderat på det tidigare och har lite idéer :-)

Anna sa...

Har oxå funderat på det och gör man inget avancerat skulle man nog kunna få ihop det iår. När startar skansens julmarknad? Fundera ett tag på Göteborg då Liseberg öppnar redan i November. För jag tror att det är fler som skulle kunna i slutet av november då det händer mycket varje helg i december. Lite så här har mina tankar gått...

Jul i Laloland sa...

Jag vill jättegärna! Kanske gå på en julteater eller nått ihop?? Shajt va kul det skulle vara.
Men jag ska förvarna (såhär ett år i förväg) att min panikångest kan sätta käppar i hjulen för mig ibland - men det är bra när jag har lång framförhållning =)
Plats spelar ingen roll för mig, jag bor i Linköping så jag befinner mig i mitten på nått sätt!

Helly sa...

Det är en fantastisk idé. Jag har tänkt tanken men varit lite blyg å trott att det kanske inte var nån som vill träffa mig... Jag bor i Stockholm och Skansen är ju en fantastisk marknad där man lätt kan spendera flera timmar. Har lite kontakter på just Skansen och kan försöka fixa en guide som pratar jultraditioner.
Kanske gå på nått julbord tillsammans. Teater låter kul som Jessica nämner, finns även många fina julshower.
Det skulle vara såååå kul att ses och självklart är jag inte främmande för att flytta på mig om det är så att det är fler i Gbg-trakten. Måste bara kirra barnvakt...
Och nästa år tjejer - Då tar vi en resa till London eller Köpenhamn! Bara att börja spara redan nu ;) Åh ju mer jag tänker på det vill jag verkligen ses!! :)

Helly sa...

Och just det, jag tror vi kan få till nått redan i år för de som vill och kan.

em sa...

Det vore hur kul som helst! Jag skulle jätte gärna vara med! Fantastiskt bra idé

Amandas jul sa...

Det låter absolut jättekul! Jag bor i Hälsingland och har närmast till Stockholm i så fall. Är dock osäker på OM jag kan vara med, men skulle ett perfekt datum tycka upp så absolut :)

Jennie Holmgren sa...

Gud, vad mysigt det hade varit ! Jag bor uppe i Norrland så stockholm är bäst och ett datum vore bra att få fram, har mycket innebandy och så :)

www.jenniegillar.blogspot.se

Victorias Jul sa...

Vilken rolig idé, om jag får rösta så röstar jag på stockholm jag med då jag bor i Norrland, men då jag har små barn är det inte säkert att jag kan komma ändå men jag skulle gärna vilja

Maries strålande jul sa...

Jag har också funderat på det själv men varit för blyg för att föreslå det. Jag är absolut intresserad men kan inte säkert lova att jag kan komma eftersom jag bor långt från allt (Blekinge) jobbar, studerar på högskolan och har fyra barn. Men passar datumet så är jag intresserad!

Anna sa...

Vad tror ni om 24 november då skansen öppnar? Visserligen kanske risk för mycket folk, men ändå ej i december då det händer så mycket annat.

Sannas Christmas sa...

Låter ju superkul! Stockholm är bäst för mig som bor i Uppsala.

Svensk Jul sa...

Jag tycker det låter jätte skoj. Jag bor i Göteborg men kan mycket väl ta mig till Stockholm. Min man har en en moster i Uppsala som vi kan bo hos så får vi hälsa på henne också och slå två flugor i en smäll:-)

Thereses jul sa...

Vilken underbar ide! Klart som julskinkan på julbordet att jag vill vara med!

Åsa sa...

Vilken rolig idé! Det vore ju jätteroligt! Vad gäller mat vore väl ingenting mer passande än ett julbord? (Om det finns i november, det kanske det inte gör..)