söndag 2 september 2012

Åhléns julkollektion 2012

Jag kan jag tänka mig att köpa någon av kuddarna på bilden, troligtvis den ljusgrå med rött mönster eller den vita med rött mönster. Lite gammaldags känsla över dem och det gillar jag.
 
Hej på er
Känner ni att det är höst i luften nu? Lite tråkigt men mysigt på samma gång. Att få tända lite ljus på kvällarna nu när mörkret kommer tidigare och tidigare, att sätta på sig varmare kläder och favoriten - raggsockorna när det börjar bli kallare både inne och ute och framförallt att börja planera julen.

Kollade igenom Åhléns pressbilder inför julen och jag hittade en hel del godbitar. Visar här mina favoriter men besök gärna deras pressida för att kolla igenom hela deras julsortiment.
 
Jag har en förkärlek till snöglober och denna har även inbyggd speldosa. Tomtar har jag i överflöd, visserligen mest fula, men jag tycker att de och pläden är lite för dyra för dess något begränsade användningsområde.
Hade jag inte redan haft 4 uppsättningar med glöggsätt och troligtvis inte kommer behöva fler i år heller så kommer det inte bli någon inköp av denna goding med stickat mönster, synd för den var verkligen supercharmig. Däremot är jag svag för renar så de kan få flytta hem till mig och kanske bo under granen?
Det blir nog inte något nytt till granen i år då den är minst sagt överfull för annars brukar ju Åhlens ha en hel del godbitar gällande julgranspynt. Även fårskinnet står högt upp på "vill ha listan" men platsbrist råder, nästa år kanske? Tänk ett fårskinn som julgransmatta, så vackert.

Fler inlägg om jupynt från Rusta 2012, Ikea 2012 och H&M home 2012.
 
Kramar

6 kommentarer:

Jul i Laloland sa...

Jag gillar kuddarna och den där röda lilla filten. Även de vita renarna skulle kunna få bo i mitt tomteland =)

Erica AKA Tomtens Dotter sa...

Gillar din idé med renskinn som julgransmatta. Så snyggt det skulle vara!

Amandas jul sa...

Fina julnyheter. Ser fram emot tills de kommer ut i butik.

Johanna - Mitt vinterland sa...

Älskar snögloben!!

Hanna - Deck the halls sa...

Jag dööör, vilka söta glöggmuggar! Får se om jag införskaffar några. Påslakansetet skulle också passa perfekt inne i mitt rum, men eftersom jag kommer plugga på annan ort mitten av november till mitten av december så känns det lite onödigt att köpa ett julpåslakanset som jag bara kan ha några dagar innan julafton. Får se hur det blir!

Johanna kaffepanna sa...

Åh! Älskar vintagejulkulan. Jag har också börjat med jul. :)
http://blogg.folkbladet.nu/johannakaffepanna/2012/11/06/det-ar-dags-nu/