tisdag 4 september 2012

5-årsjubileum och presentation av Lillebror

God kväll!

Jag hade lite tid över idag så då passade jag på att gå tillbaka till bloggens begynnelse för att läsa gamla inlägg och av en slump såg jag att det är exakt 5 år sedan Julbloggen - Min vita jul startades. 4 september 2007 var datumet och jag är alltså inne på min sjätte säsong i år. De första åren var det minst sagt klent med inlägg på grund av en massa yttre omständigheter och det var inte förrän 2010 som jag föll på riktigt för det här med julbloggandet, inte mindre än 120 inlägg blev det det året och sedan har det rullat på. Jag kommer nog inte att komma upp i så många inlägg igen, åtminstone inte i år, och anledningen till det är vår senaste familjemedlem. 

Kommer ni ihåg att jag berättade nyheten för er på Lucia då vi varit på ultraljud? En pojke blev det och 25 maj kom han. Storasyster är stolt som en tupp och hittills flyter livet på väldigt bra som tvåbarnsmamma. Kul med ännu en liten att köpa julklappar till och som i framtiden kommer få vara med när jag och storasyster julstökar. Fördelen i år är att jag såklart kommer vara föräldraledig så jag hoppas att jag kommer få mycket tid över till allt sånt som hör julen till.

Foto: Madeleine W - Min vita jul


 Kramar

5 kommentarer:

Erica AKA Tomtens Dotter sa...

Vilken underbart gullig liten krabat <3

Victorias Jul sa...

Grattis, vilken sötnos. Jag fick också en son (den 23 januari) men har inte alls lika mycket hår som din.

Jessica sa...

Men tuss va söt! KOmmer klä bra i en liten tomteluva i december ;)

Anonym sa...

Världens vackraste lilla jultomte kommer han att bli, mormors lilla prins.

Tomtenissan sa...

Men så söt...