söndag 19 augusti 2012

Julnytt i bokhyllan!

Hej på er! Hoppas att ni har haft en fin vår och sommar, trots dåligt väder.

Det är inte riktigt dags att köra igång med julbloggandet än, även fast jag redan börjat längta efter hösten och lite kyligare väder. Däremot kommer jag kika in här och skriva något inlägg då och då i takt med att julnyheterna kommer. Idag är det de kommande julböckerna som jag tänkte skriva om. Bokhandelns julböcker verkar vara ganska begränsat i år, jag har hittills bara hittat 3 julnyheter för i år.


En julpysselbok, alltid lika kul tycker jag. Tryck på rubriken för mer information om bokens innehåll. Om det blir någon julbok för mig i år så blir det nog den här. Utkommer 7 oktober och kommer kosta 143kr (Bokus)


Som det låter är detta en julkokbok med både gamla klassiker och nya recept. Utkommer 31 oktober och kommer kosta 159kr på Bokus. Då jag själv inte är någon matfantast och överlåter gärna julmaten till bättre lämpade personer så kommer jag inte att köpa den här boken. Däremot blir jag inte förvånad om jag får den i julklapp av min mormor, hon är en aning gammalmodig och tycker att en kvinnas plats är i köket=)


Utkommer 9 september och det är den dyraste boken av dessa tre, 237kr på Bokus. Hoppas att den kommer till min lokala bokhandel så att jag får bläddra lite i den för varken omslaget eller informationen som står på Bokus hemsida avslöjer särskilt mycket om innehållet, men jag har förstått att det är en kokbok/bakbok skriven av ägarna till ett Tofvehults café så förhoppningvis kan den innehålla en hel del nyheter till julbaket.

Ha en fortsatt härlig sensommar!
Kramar

5 kommentarer:

Jessica sa...

Åh, va härligt att du är tillbaka - i alla fall lite smått!
Håller med om att den första boken verkar vara mest intressant av dessa - får bli en bläddring när den kommit ut.
/jessica

Maries strålande jul sa...

Alltid kul med nya julböcker!

Wladimir sa...

Hej, underbara böcker du hade där. Julpysselboken ska jag pröva med min son, det måstes börjas i tid.
Har nytt adress,
xmasfreak.blogspot.se

Erica AKA Tomtens Dotter sa...

Hmm... Inget som kändes högintressant... Man får avvakta och se om det dyker upp något roligare :-)

Hoppas att du har haft en fin sommar!

Emma - 24 december sa...

Jag hoppas på pysselboken, den såg mest lockande ut av dessa tre :)