tisdag 6 december 2011

Julens första pysselkväll del 2


God morgon!
Eftersom jag lagt ner mer tid och energi än någonsin på att slå in fina julklappar så är det inte mer än rätt att jag göra fina tags till paketen. Inga färdiga klisteretiketter i år inte. Det är faktiskt ganska kul och avslappnande när man väl kommer igång men efter ett 10-tal tags så började fantasin tryta. Tanken var att jag skulle hålla mig till ett vitt/silvrigt tema eftersom de flesta paket är inslagna med sånt papper men det blev en hel del röda tags ändå av bara farten.
...
Detta är ett väldigt enkelt pyssel men om man vill variera dem så krävs det ett ganska så stort förråd att pysselsaker. Mitt eget förråd är minimalt men tack och lov har jag en mamma som gillar scrapbooking så hon ett helt rum fyllt från golv till tag med fina papper, snören, spetsar, pärlor och stämplar. Riktigt roligt att rota runt och få nya idéer så fort man öppnar en ny låda. Etikettillverkningen fortsätter på onsdag för det är några paket kvar. Då väntar också dekoration av ljus, eventuellt struttillverkning och lite annat kul. Även nästa söndag är uppbokad för pyssel. Även Lilltjejen är med och pysslar, hon "målar" tavlor, dekorerar tändsticksaskar och julkort som ska bli julklappar till närmaste familjen. Så mysigt!

Har ni pysselkvällar? Vad tillverkar ni då?

Kramar

2 kommentarer:

Lisa sa...

Har du sett Postens julkortskampanj på webben? Fota levande grisar och tomtar, direktsända från en lada i Småland, och skicka som riktiga julkort hem till alla kompisar. Massa härlig julstämning! Spana in sajten här: http://www.julkortifarten.se

Therese sa...

Ambitiöst! :) Vad roligt att få så fina paket.