fredag 23 december 2011

Julen hemma hos mig del 2

Foto: Madeleine W - Min vita jul
Nu kommer några fler bilder från mitt juliga hem. Valde att ta bilderna i dagsljus för att slippa de gryniga bilderna, inte lika mysigt dock. Änglaspelet ovan har jag fyndat på en loppis och är lite annorlunda mot den vanliga varianten. Nästa år ska jag investera i en silvrigt änglaspel för jag älskar att tända ljusen på julaftonsmorgon och min nuvarande variant har inte det rätta ljudet. Nejlikorna och apelsinerna sprider en underbar julstämning här hemma, liksom minigranarna som häpnadsväckande nog har hållt sig bra trots att jag tog in dem redan 3 veckor före första advent. Lampskärmen är en ny favorit för i år, inköpt på Gekås. Den lilla kyrkan är en av flera gamla kyrkor här hemma som också är loppisfynd och som jag älskar lika mycket som maken avskyr=)

Foto: Madeleine W - Min vita jul

Ovanför godisbordet sitter den här hyllan full med saker i gammalt fattigmanssilver, mitt änglaspel och årets bästa julpynt, min egendesignade tavla. Det är faktiskt i vardagsrummet som jag valt att att lägga ner mest tid på pyntningen eftersom det är här vi spenderar mest tid.
...
Vad har ni för er dagen före julafton? Fullt upp? Om en liten stund kommer halva min släkt på besök för lite julfika så nu måste jag sätta fart med det sista. Sen väntar besök hos makens farmor och farfar och sedan blir det uppesittarkväll hos min familj med skinka, glögg och dottern ska få klä mormors gran.

Kramar

Foto: Madeleine W - Min vita jul


Inga kommentarer: