måndag 5 december 2011

Jag hatar klart.se

Det utlovande snöandet i 14 timmar uteblev, några få flingor måste ha kommit för det är lite vitt på gatan utanför men inget i trädgården och jag antar att det är borta imorgon. Dock missade jag det för jag låg i badet. Jag förstår verkligen inte hur de kan ha så fel? Klart.se som dessutom omnämns som den mest pricksäkra av dem alla. Dagens första uppdatering av vädret lovade dessutom flera dagar med snö kommande veckorna och aldrig varmare än nollgradigt. Nu ha de helt plötsligt ändrat sig så nu är det 6 plusgrader som gäller och regn fram till 19 dec. Grrrr.. vad arg jag blir! Det hela blir inte bättre av att det verkar snöa överallt i hela Sverige utom just i denna förbannade håla. Till och med städer 20 mil söderut har snö ikväll.
...
Nu skiter jag i klart.se, appen är avinstallerad och jag ska slå in julklappar. Hädanefter kör jag på som när jag vara liten och inte hade någon koll alls på väderprognoser, kommer snön så kommer den.=)

Kramar

1 kommentar:

Therese sa...

Tråkigt att ni inte fått snö som utlovat!