fredag 18 november 2011

Skitvecka

Vilken vecka! Den börjar med en sjuk dotter med ögoninflamation, följt av vattkoppor som tydligen inte var vattkoppor utan virusprickar (vilket visade sig lagom när jag bokat av allt viktigt inklusive dagis de kommande två veckorna). Veckan avslutades med att jag fick feber, magsjuka och magkatarr. Så här ligger jag nu, som en utslagen sill i soffan i fosterställning. Jullängtan känns långt borta just nu. Och jag är livrädd för att inte hinna tillfriskna tills nästa vecka då det är skarpt läge som gäller med adventsstädning, julpyntning, pepparkaksbak och lussebullar. Den där julstressen som absolut inte skulle infinna sig i år redan här, vilket troligtvis har att göra med att man känner sig så handlingsförlamad när man sjuk. Att gå runt dubbelvikt av magsmärtor är ingen höjdare. Men än är det några dagar kvar. Tyvärr blir det ingen julshopping den här helgen vilket spär på stressen ytterligare. Jag får förlita mig på att mamma köper några julklappar nere på Gekås så att min lista blir lite kortare. Jag återkommer när jag fått mitt liv tillbaka.

Kramar

8 kommentarer:

Cissi sa...

Nämen stackare!! Du får krya på dig <3

Kram Cissi <3

Mamma sa...

Urch lider med dig. Du får skriva att göra listor samt handla klappar online;) krya på dig!

Tomtens Dotter sa...

Stackare!!
Krya på dig och ta det lugnt... Det blir jul ändå, om än inte exakt som man tänkt sig

Stockholmsjul sa...

Åh fy vad jobbigt! Krya på dig!

Victorias Jul sa...

Krya på dig. Magkatarr är verkligen inte alls skoj, hoppas du snart är bättre

Scandinavian Christmas sa...

Nä, vad trist, du som hade sett fram emot den här tiden så mycket. Ibland måste man tänka som Alfons farmor: om det är tråkigt nu så kommer det ju bli ännu roligare sen!

Helena - Hellys Jul sa...

Usch och fy! Krya på dig! Det är viktigare att bli frisk än att planera advent, glöm inte det. Så lägg dig i soffan, lyssna på julmusik och tänk på att du får ta tag i det där sen. Det ordnar sig, det gör det alltid! :)

Helen sa...

Usch och fy! Nu hoppas jag innerligt att du piggnat till!
Kram