lördag 5 november 2011

Småpanik!

Idag är det bara 7 veckor kvar till julafton! Helt galet kort tid! Jag känner paniken smyga sig på för som vanligt är det så mycket som jag vill hinna med innan julafton. Och det känns så frustrerande att man inte "får" sätta igång redan nu. Tänk om det var legitimt att börja jula redan 1 november, då skulle de flesta slippa både stress och press. Men imorgon är det bara 3 veckor kvar till första advent så jag gissar att jag sätter igång redan dagarna innan med lussebullar och sätta pepparkaksdeg. Längtar så!!
...
Jag har skrivit en liten lista över saker som ska vara klara innan 1 advent. Som ni ser så har jag en hel del punkter kvar att avklara på dessa 3 veckor. Vilken tur att jag är ledig=) Känns väldigt skönt att skriva ner vad man har att göra så att man slipper ha det i huvudet. Jag är en riktig listmänniska som älskar att skriva listor och sedan bocka av varje punkt som är avklarad. Om jag får en stund över idag (håller på att möblera om på dotterns rum) så ska jag ägna den tiden åt punkt nummer 1.

Ha en fortsatt trevlig helg!

KramarInga kommentarer: