fredag 11 november 2011

Julnostalgi!

Jag har letat efter det här avsnittet av Madicken i hur många år som helst! "Junibackens jul" var med i tv-serien men klipptes tyvärr bort när de två Madickenfilmerna gjordes. Det här avsnittet är jul för mig! När flickorna kommer ner på julaftons morgon och mamman spelar piano och det är ljus tända överallt, det har alltid varit min bild av hur julen ska vara och det är det som jag försöker återskapa för min dotter, dock en liten modernare version såklart. Även fast jag mer än gärna hade spolat tillbaka tiden. Så se och njut!

 

 Idag står fredagsstädning på agendan så julen får står tillbaka idag. Igår däremot hann jag med massor. Bland annat så har jag bestämt vad som ska bakas (lista kommer senare) och jag hann även med en sväng till affären för att handla ingredienser. Tyvärr så var det mycket som inte fanns, det är det negativa med att bo i en mindre stad, man måste alltid åka runt till alla ICA butiker och Konsum innan listan är komplett. Men jag har ju tid på mig. Mejeriprodukterna får ju självklart vänta till senare och även allt godis som behövs för det är en omöjlighet hemma hos oss att ha halva skafferiet fullt med godis. Inte en chans att det finns något kvar när det nalkas julbak=) Köpte i alla fall med mig jordnötter till Snickersen men var inte tillräckligt snabb med att hitta ett gömställe så den påsen är tom idag. Så kan det gå när man är sugen på något gott på kvällen=)

Ha en bra dag!

Kramar

Inga kommentarer: