onsdag 23 november 2011

Julens röda

Foto: Madeleine W - Julbloggen Min vita jul
Hej på er!
Äntligen är jag klar! Huset skiner (nästan iaf) och är redo för adventspyntet. Som belöning för 2 dagars slit åkte jag till Granngården och köpte två julröda adventsstjärnor. Tilsvidare står de i köket och påminner mig om att julen snart är här. Nu återstår bara några saker till innan jag är reda för adventspyntet och jag hoppas hinna med det mesta idag. Gardinerna ska bytas, ett bord ska målas och i skrivande stund frostar jag av frysen för att inte mina lussebullar som ska bakas i helgen ska förvandlas till oätliga isklumpar. Jag hoppas även hinna med en sväng upp på stan för att inhandla lite saker till pepparkaksdegen. Skulle vara så skönt att få den färdig redan ikväll så att den kan gotta till riktigt ordentligt i kylskåpet. Dock är jag lite kluven, jag har sagt att ingen julmusik innan första advent samtdigt som julbak blir inte julbak utan julmusik. Någon som har en lösning på den ekvationen?

Ha en härlig dag!
Kramar
Foto: Madeleine W - Julbloggen Min vita jul

4 kommentarer:

Erica AKA Tomtens Dotter sa...

Lösningen är helt enkelt att inse att advent är här i och med att adventsveckan är inledd. :-)

Stockholmsjul sa...

Klart du ska lyssna på julmusik! En dag mer eller mindre spelar ingen roll tycker jag :)

Annika - Bakat och lagat sa...

Sjung själv?! :-)

Marie/Underbara Juletid sa...

Klart du ska lyssna på julmusik när du julbakar! Jag har olika kategoerier julmusik, de skivona som jag sparar till advent är favoriterna som känns mest JUL och jag börjar med de som inte känn så speciellt juliga utan är ok att lyssna på tidigt, sedan har jag en massa skivor däremellan... ;)