måndag 14 november 2011

Julbak 2011, julklappsinköp och granfunderingar

Hej på er! 
Jag hoppas att ni har haft en mysig helg. Verkar som att många julbloggare har varit ute och huggit sig en adventsgran/utegran i helgen. Mysigt! Vi har aldrig haft utegran här men jag är riktigt sugen. Om inte annat måste jag ta mig ut i skogen för att hitta en mindre gran till dotterns rum och även en reservgran utifall jag inte hittar någon köpegran som duger (hög, tät och bred är lättare sagt än gjort att hitta).

Nu är även listan till julbaket färdigställd. Mindre än två veckor kvar innan jag får sätta igång på riktigt. Först ut blir lussebullarna och sätta pepparkaksdegen. Längtar så!
...
Två julklappar till inhandlades igår och nästa helg blir det nog en heldag till att handla de sista paketen. Min mamma åker till Ullared på fredag och jag ska skicka med en lista så jag hoppas att alla julklappar är klara efter nästa helg. 
...
Igår fick jag äntligen hämta hem min bärbara dator. Nu är den helt tom så det känns sådär att börja om från början med att installera alla fotoprogram, föra över mina 150 fonts etc etc. Så jag har att göra idag. Dessutom har jag en sjuk dotter och man hemma så jag lär ju inte få jobba ostört.

Kramar

2 kommentarer:

Julklapparonline.com sa...

Vill du vara med i listan Sverige bästa bloggare? Läs mer och anmäl dig på http://julklapparonline.com/bloggar-om-jul

Helena - Hellys Jul sa...

Mysigt med utegran. Lite svårt här mitt i stan men bostadsrättsföreningen brukar ha gran i trapphuset. Inte samma sak men det är mysigt att se ljuset när man kommer hem i vintermörkret.

Databestyr känns så tråkigt att göra och tar sån onödig tid. Min dator har fyllt sitt minne/hårddisk så jag var tvungen att lägga över saker på externa hårddiskar och det tog mig hela kvällen igår. Och sen är jag så harig, tänk om jag raderar något... Men jag fixade det och nu går allt sååååå mycket snabbare! Värt det! :)