fredag 11 november 2011

På jakt efter julkalendern

En liten fråga till er söta läsare. Har TV och Radios julkalender kommit ut i affärerna hos er? Jag har kollat både på Konsum och ICA i min lilla stad men den finns ingenstans. I år blir första året som dottern ska ha den kalendern (ja jag erkänner det är nog mest jag som är intresserad) så det har ju inst sagt gått några år sedan jag köpte en sist, men  på min tid (nu låter det som att jag är lastgammal, vilket jag inte är) så har jag för mig att jag köpte redan i slutet av oktober. Jag vet att den kommer tidigare på typ ICA Maxi och stora leksaksaffärer men det är dåligt med sånt här i närheten så jag undrar om ni har sett kalendern i de mindre matbutikerna? Typ Ica Supermarket eller liknande?

Kramar

14 kommentarer:

Amandas jul sa...

Jag har också letat på både COOP och olika ICA-butiker, dock utan resultat. Hörde att dom fanns i Ullared, men jag har ingen större lust att åka 8-10 timmar för att köpa en kalender ;) Den kommer nog ut snart på vanliga affärer också...

Victorias Jul sa...

Jag har sett den på Konsumaffären där jag handlar, såg den även i Ullared när jag var där!

julstugan sa...

Jag har sett den i många affärer här både stora och små, men det är inte alla som tar in den.

Alexandras jul sa...

kolla lidl de brukar vara tidiga=)

Anonym sa...

Mamma fixar den i Ullared nästa vecka!

Maria sa...

Jag såg dem på vårt Ica för första gången denna veckan, men inte inne i butiken utan utanför i deras lilla spelbutik. Såg den också i Ullared igår :)

Cissi sa...

Jag har sett den i ett flertal ICAaffärer, fast jag har faktiskt inte köpt någon än...

Annika - Bakat och lagat sa...

På mitt Coop finns den - och jag tror att den har funnits ett tag. Och jag bor inte i någon stor stad. Hoppas du hittar den!

Jul hos Tess sa...

Här har jag sett den på willys, har ni också det kan det ju vara värt en kik :)
Sv: Vad skönt att jag inte är ensam om det! Min sambo bara stirrade på mig när jag sa att jag inte ville ha barnens pynt i granen i framtiden :P

Jessica sa...

Har även jag sett den på Willys sedan några veckor tillbaka :)

Matilda sa...

Man kan också köpa julkalendern från SVT-butiken (butiken.svt.se/system/search/product.asp?id=1399), kostar där 47 kr.
Skulle vara kul att ha! :)

Hanna sa...

Jag såg den på Willys i Köping idag. Så kanske får bli en utflykt dit om du är sugen på den. Tråkigt att dom inte verkar ha den i våran lilla stad. Kram

Larsa & Milla sa...

Bara sett den på Ica Maxi, men de kmmr till de mindre Ica butikerna snart!

Hanna sa...

Finns på asplunds nu om du har vägarna förbi :)