onsdag 9 november 2011

Idag blir det 100% jul

God förmiddag på er!
Redan när jag slog upp ögonen imorse kände jag att kylan hade slagit till. Jag stängde av mina element för några dagar sedan eftersom jag tyckte det var onödigt med 23 grader inne (vi har kallhyra) men nu kan jag lova att det är fullt ös på elementen igen. När jag promenerade till dagis med Lilltjejen så njöt jag varje sekund, det var kallt, gräset var klätt i ett krispigt vitt frosttäcke samtidigt som solen sken. Nu tror jag att vintern är på g! Kollade vädret lite snabbt på klart.se och det ser ut som att det kan komma några snöflingor redan  21 november. Jag vet, långtidsprognoser ska man inte lita på, men de inger hopp i alla fall.
 ...
Idag ska jag ägna nästan hela dagen åt julförberedelser vilket jag även gjorde igår. Så härligt! Gårdagen började med storstädning på nedervåningen följt av paketinslagning, julklappsbeställning och receptletande. 

Idag ska jag fortsätta i samma anda. Övervåningen ska få sig ett lyft och som belöning när jag är klar ska jag beställa ännu mer julklappar, hämta ut julklappar som jag har beställt, prova glöggen som jag inte hann med igår och det roligaste av allt - sätta igång ordentligt med recepten. Skafferiet ska få sig en genomgång och inköpslistan ska skrivas om jag hinner. Varför har inte dygnet fler timmar så här i slutet på året? En sak är säker - livet är bra härligt just nu!=)

Kramar

4 kommentarer:

Marie/Underbara Juletid sa...

Härligt!

Cissi sa...

Gu va härligt att ha en hel dag full av julförberedelser! =) För mig är det skola jag får vänta till helgen...

Johanna sa...

ja visst börjar det bli kallt nu! låter som en toppendag du har planerat iallafall :)

SwedishCorner-DownUnder...Pernilla sa...

Låter härligt med snö och kyla!

Kram från Australien♥