torsdag 24 november 2011

Gudomligt god glögg!


Go kväll!
Jag bara måste tipsa om den här äppelglöggen som finns i det alkoholfria sortimentet på Systembolaget för ynka 25kr. Hur god som helst och perfekt om man av någon anledning vill ha en helt alkoholfri glögg. I smaken påminner den om vanlig Blossaglögg men med en liten syrligare smak och såklart en underton av äpple. Låt er inte avskräckas av den pissgula färgen=) En perfekt glögg för er som vill ha ett lite fräschare alternativ att variera den klassiska glöggen med.
...
Idag har jag haft besökav två barndomsvänner och deras söta bebisar. Passade på att bjuda på ovanstående glögg och de gillade den trots att de inte är särskilt förtjusta i glögg i vanliga fall. I övrigt har det varit en ganska ojulig idag, imorgon däremot, då händer det grejer. Mitt stora problem just nu är att de fortfarande inte har varit här och fixat våra fönster, känns jätte tråkigt att pynta och göra fint om jag ändå måste ta ner allt nästa vecka. För inte sjutton tänker jag vänta med mitt adventspynt bara för att mitt hyresbolag är idioter. Får väl ringa och skälla lite imorgon så kanske det blir fart på dem=)
...
Mina tankar om årets julvärd: Satt och kollade på morgonens presskonferens på SVT när årets julvärd skulle tillkännages. Känner att jag inte orkar ägna ett helt inlägg åt julvärden Kalle Moreus i år, helt enkelt för att han inte rör upp några speciella känslor hos mig, varken bra eller dåliga. Jag är bara evigt tacksam över att det blev en man i år igen för det känns mer jul för mig. Det året Blossom Tainton satt i rutan var värst av alla. En B-kändis som dessutom är träningsguru som gav mig dåligt samvete när jag moffade julmat var ingen höjdare. Med det i bakhuvudet så är Kalle Moreus ett helt okej val. Han är som en liten söt Hobbit med ett stort hjärta=)

Kramar

6 kommentarer:

Tomtens Dotter sa...

håller helt med om glöggen! Jag har en flaska stående i mitt glögghörn även i år.

Köpte den förra året enbart för att den matchade BlossaX :-) sen upptäckte jag att den smakade gott också.

Emelies Christmas sa...

Billig glögg!
Jag har inte heller några direkta känslor om Kalle Moreus som julvärd :P

Martin sa...

Kul fundering kring årets julvärd ;)
Är beredd att hålla med till fullo :)

Elins jul sa...

Hej!
Ja visst är den glöggen helt underbar? Jag drack flera flaskor av den förra året. Eller ja kanske inte själv men den gick åt här hemma :)
Om du är sugen på att vinna boken Pernillas Jul får du gärna tävla i min blogg. Jag har själv ett ex av boken och den är jättefin. Kram Elin

TinaGustafsson.com sa...

Tack för tipset om glöggen gillar lite syrligare smaker!

Gillade dina tankar om Kalle :-) håller dessutom med dig!

Hanneles julparadis sa...

den alkoholfria hjortronglöggen i mataffären har samma färg ;)