onsdag 9 november 2011

Ett stort lass med julklappar!

Foto: Lucky little me

Nu är jag nästan klar med julinköpen till dottern. Allt detta, och lite till, kom med posten idag så nu ska det bara kompletteras med lite kläder och pippigrejer sen är vi klara. Några paket som jag köpt tidigare ligger redan färdiginslagna i ett skåp. Så skönt att vara ute i god tid. Dagens paket var full med saker från Maileg, ett märke som både jag och Lilltjejen älskar. Hon har en fin liten samling av kaniner och möbler vid det här laget som hon leker med ofta. Alla saker är beställda från Lucky little me, en riktigt bra butik om man letar efter leksaker eller kläder av god kvalitet. Snabb leverans har de också.
...
Nu återstå bara julklappsinköp till min man, mamma och några av släktens barn varav den förstnämnda har jag ingen aning om vad jag ska köpa till.

Nu ska jag fortsätta med mina recept!

Kramar
Foto: Lucky little me

1 kommentar:

Marie/Underbara Juletid sa...

Åh, jag funderar också på de små söta mössen. Dock har mina tjejer så mycket leksaker redan men de är ju så söta!