tisdag 1 november 2011

Dagens julmys


Jag fortsätter dagens julfilmsmarathon men ännu fler julfilmer. Ska kanske påpeka att jag inte ligger som en strandad val i soffan och glor på film hela dagarna utan jag har filmerna på i bakgrunden medan jag grejar med annat. Just idag är det städning som gäller och förhoppningsvis ska jag hinna med att baka också. Alla tråkiga "måsten" blir så mycket roligare med julfilmernas välbekanta röster i bakgrunden. Nu har jag i alla fall tagit en liten paus i allt flängande och ska passa på att njuta av det nya numret av Lantliv som jag köpte igår. Jag har stora förhoppningar eftersom Lantliv brukar leverera det som jag söker - lantliga vita hem. Till detta ska jag avnjuta några klementiner/mandariner/satsumas. Kan någon vänlig själ tala om för mig vad det är för skillnad mellan satsumas, klementiner och mandariner? Enligt mig så har det alltid hetat mandariner oavsett hur de ser ut. Dock fanns det inga "mandariner" i affären så jag köpte hem klementiner och satsumas för att känna om de smakar likadant.
...
Angående de långa pauserna mellan inläggen. Min älskade lilla dator fick lämnas in i helgen eftersom den helt enkelt vägrade fungera. Känns skit att behöva tömma den helt och hållet och sedan börja om på ny kula. Tråkigt när datorer krånglar, speciellt när jag inte ens haft den i ett år. Så tillsvidare får jag nöja mig med makens gamla burk som har passerat sitt bäst före datum för länge sen.

Ha en fortsatt underbar dag!
Kramar

5 kommentarer:

Mamma sa...

Själv köpte jag Hembakat idag och ska sitta och njuta med idag har jag tänkt. Har även en liten tävling i min blogg med julinspirerade vinster ;)

Annika - Bakat och lagat sa...

Roligt att du gillade bloggen! Och boken – har kollat igenom den en gång, men det får väl bli några gånger till :-) Har sett sockertermometer där också men tänkte nog mer om du hittat någon billigare… Men det är väl bara att slå till då, antar jag.

Anonym sa...

Hej!

Hittade hit idag och läste om ikeas julklappspapper (som jag också köpt och tyckte var dyrt- insåg inte att det var så lite papper på rullen!). Nåväl, jag ville ge ett tips!! Lagerhaus har väldigt fina presentpapper, kvaliteten är fantastisk och de säljs till ett bra pris. De har mönstrade julpapper och enfärgade i bla metallic. Så ett tips från mig!

Sofia

Marie/Underbara Juletid sa...

Jag brukar också gillar Lantliv, det finns ju så många jultidnignar att välja på nu!

Amandas jul sa...

Lantliv är inget för mig, men jag köpte Amelia jul idag som jag är övertygad om att jag kommer att gilla! Mysigt med julfilm =)