måndag 21 november 2011

Adventsstädning anno 2011 - nu kör vi!

Magen är bättre, inte perfekt men jag kan åtminstone stå upp så nu jäklar ska det svabbas och skuras. Inget slarv här inte, varenda millimeter ska skina. Tyvärr vore jag en alltför naiv optimist om jag ens för ens sekund trodde att hemmet skulle hålla sig fint särskilt länge. Men jag tror (intalar mig själv) att om jag gör grovjobbet riktigt ordentligt så blir det lättare, och roligare, att underhålla det fram till jul. För efter jul går luften ur mig som vanligt och det är kaos här hemma med julklappar överallt tills det är dags att plocka bort julen strax efter nyår.
...
Men som sagt, nu kör vi! Listan är lång. Det stör mig lite att jag inte kan tvätta fönstren eftersom de kommer och värmeisolerar fönstren "någon gång" i veckan. Dålig tajming! Vi får se hur långt jag hinner idag men jag börjar som vanligt med nedervåningen. Maken ska få en liten listan han också när han kommer hem. Jag är så ivrig att sätta igång att pynta men kartongerna får snällt vänta några dagar till ute i förrådet.

Kramar


Inga kommentarer: