söndag 13 november 2011

Uppesittarkväll

Hmm det här inlägget postade jag igår via blogger i mobilen men det verkar som att det försvann efter några timmar så jag gör ett nytt försök.
...
Igår hade jag en tidig version av julens uppesittarkväll. Paketinslagning till långt in på natten. Det enda som saknades var glögg, pepparkakor, mandariner och julgodis. Men det spar jag till de riktiga uppesittarkvällarna, det är många fler paket som ska slås in och det roligaste av allt - rimmen ska skrivas. Några julklappar slogs in med julpappren från IKEA som var lätta att jobba med - hållbara och tillräckligt tjocka för att inte vara genomskinliga. Jag slog även in några paket med metallicpapper från Dollarstores julsortiment och de kanske inte ser ut så mycket för världen men jäklar vad de var enkla att jobba med. Insidan av pappret bestod nämligen av ett rutmönster vilken underlättade något oerhört om man, som jag, har lite svårt att klippa rakt. Det främsta syftet med den något impulsiva uppesittarkvällen var att bli klar med paketen till dotterns julkalender. Jag kan ärligt erkänna att de sista paketen inte blev lika omsorgsfullt inslagna som de första men nu är jag i alla fall klar - bara paket nr 24 kvar som ska beställas nästa vecka.

Kramar

4 kommentarer:

Marie/Underbara Juletid sa...

Kul!
Jag har också slagit in paket till kalendrarna (4 barn =96 paket) men har itne börjat på julklapprna. Dock börjar de ta plats att förvara nu, det märks att julen närmar sig!

Emelies Christmas sa...

Åhh så roligt det låter :)

Therese sa...

Vad mysigt det låter! :) I alla fall med de första paketen, slå in 23 paket på raken låter lite mastigt haha. Du är ambitiös! :)

Juletanten sa...

Puh!! Låter jobbigt, men roligt.