måndag 24 oktober 2011

Nu är jag tillbaka!


Efter 3 veckors slavarbete har jag äntligen fått mitt liv tillbaka. Hösten är verkligen här på riktigt, har varit instängt i en stor lagerlokal dygnet runt i 3 veckor så fick en chock när jag såg hur fantastiskt vackert det är ute. Och att varje morgon vakna till en frostbiten trädgård är ju så härligt! Nu är det verkligen inte långt kvar! Jag kommer garanterat att tjuvstarta lite i år för att slippa stressa, är så sugen på att sätta pepparkaksdeg. Men det får allt vänta några veckor till. Från och med 1 november är det fritt fram att titta på julfilmer här hemma, jag är förvånad själv att jag har klarat av att inte bryta mot den regeln. Har ni tjuvstartat med något än? Själv har jag ätit någon enstaka pepparkaka, mandarin och skumtomte. Har bland annat provat de nya skumtomtarna med smak av polkagris, helt okej smak men ingen smaksensation. Men det är totalt förbjudet med glögg, julmust och vissa andra saker innan första advent för min del.
...
Ikväll är det VIP-invigning på Dollarstore här i stan och jag ska dit och handla saker till dotterns paketkalender och lite annat juligt. Har en lång lista på saker som ska inhandlas. Sen behövs en tur till IKEA för inköp av en massa julklappspapper för i år ska det bli fina paket som ska slås in i god tid. Är det någon som har sett IKEAs julklappspapper live? Är det något att ha?
...
Nu ska jag fortsätta med storstädningen! Och som belöning har jag tidningen 101 julidéer att se fram emot och även Drömhem och Trädgårds julnummer som kom i brevlådan förra veckan.

Kramar

3 kommentarer:

Jul2011 sa...

nej, har inte sett det live - men hoppas på att göra det snart :)

Helena - Hellys Jul sa...

Underbart tips att belöna sig själv efter städning! :)

Ja, jag har tjuvs :)tartat med glögg, must och godis men det var ju i rent journalistiskt (eller...?) syfte när jag hade en testpanel hemma.
Maken komhem med Julbräck från Åres chokladfabrik, den har jag oxå mumsat på. Brukar hålla mig lite men i år julbloggar jag för första gången så det pockar på så att säga.

Välkommen tillbaka!

Amanda sa...

Har absolut tjuvstartet! Fast å andra sidan så har jag själv bestämt mig för att det är fritt fram, hela året, i alla fall med julfilmer.

Har redan bytt ut Coca-Colan mot julmust på helgerna, och gjorde pepparkakscheesecake igår!

Ljusslingan med snögubbar hittade jag på Rusta för ca 2-3 veckor sedan och den hängde jag upp direkt!