onsdag 26 oktober 2011

Julklappspapper inköpt!I förra inlägget skrev jag ju om årets upplaga av IKEAS presentpapper. Snälla maken hade vägarna förbi IKEA i Västerås igår och stannade till och köpte några rullar. Förutom det bruna baspappret som jag alltid använder, året runt, kom han hem med två rullar i silver med olika mönster på. Jag måste säga att jag blev positivt överraskad av hur snygga de faktiskt är. Så fort jag får chansen ska jag fylla på pappersförrådet ytterligare med de röda pappren från IKEA. Det som är lite tråkigt med just IKEAs julpapper är att de är dyra (för att vara IKEA alltså). De mönstrade presentpappren kostar 25kr rullen för  5 meter medan det bruna pappret kostar ynka 9kr för hela 8 meter. Det kan bli en dyr jul för mig som har bestämt att jag ska slå in julklapparna lite mer omsorgsfullt än vad jag brukar. Att jag dessutom har svårt att bestämma mig och säkert kommer köpa en rulle av varje färg/mönster gör det inte direkt lättare för plånboken=)
...
Nu ska jag tjuvstarta julen - jag ska börja slå in julklappar!
Kramar

4 kommentarer:

Emelies Christmas sa...

Väldigt fint!

anrinko sa...

Oj, so vackra!!!
Jag måste få dom!!!!
Tack för tipset.

Juletanten sa...

Snyggt. Håller med dig, omslagspapper är dyrt. Man får hitta på alternativ: tidningspapper, sidor ur gamla böcker osv och addera snygga band. Kan bli hur fint som helst.

Emelies Christmas sa...

Hej!
Tänkte bara meddela dig om att jag har länkat dig i ett inlägg på min blogg där jag kommer samla alla julbloggar som jag kan finna.
Saknar du någon julblogg i mitt inlägg så säg gärna till!

Ha det gott så länge!
Kram Emelie