söndag 2 oktober 2011

Imorgon smäller det

Det blir ganska glest mellan inläggen just nu och det beror delvis på att det inte händer så mycket juligt i  mitt liv än. Och när det kommer julnyheter så tycker jag oftast att det räcker med att en eller två julbloggar skriver om nyheten, jag känner inget behov av att upprepa det så många andra redan rapporterat på ett bra sätt, spceillet inte eftersom vi troligtvis har ungefär samma läsare. Det minskar det roliga med alla julbloggar om 10st har skrivit om exakt samma sak på en dag.
...
Och ännu glesare mellan inlägget lär det bli kommande veckan eftersom jag börjar på mitt nya jobb imorgon. Eftersom jag ska vara med och starta upp butiken så är det 12 timmars dagar som gäller vilket inte lämnar någon tid över till bloggande. Men nån liten uppdatering kan det bli, om inte annat hörs vi nästa helg. Önska mig lycka till=)

Kramar

4 kommentarer:

Amandas jul sa...

LYCKA TILL! =)

Anonym sa...

Lycka till önskar mamma!!

Anonym sa...

Tack för en trevlig blogg.
Har redan fått lite tips av dig och beställt julböcker.
Ser fram emot många juliga och mysiga idéer och tips i adventstid och inför julförberedelserna.
Har nästan börjat längta lite redan!!!
Lycka til med dítt nya jobb!
/Jeanette

Sigrid sa...

Skönt att det är en julblogg som undviker alla nyheter alla andra julbloggar tar upp;) Lycka till på jobbet! //Sigrid