tisdag 11 oktober 2011

Ett litet livstecken

Hej alla härliga bloggläsare som så troget går in här trots den dåliga uppdateringen. Jag jobbar så sjukt mycket just nu när vi ska starta upp butiken, 60 timmars veckor är det som gäller vilket lämnar alldeles för lite tid över till bloggen. Det utlovade uppdateringen i helgen berodde på 40 graders feber som självklart dök upp under mina lediga dagar. Som om inte det vore nog har jag haft datastrul och annat som inte klaffat.
...
En kort juluppdatering är på sin plats. Jag kan tala om att jag är omgiven av julsaker i butiken och det strömmar ständigt in nyheter så det kommer inte bli några problem att sätta sprätt på första lönen. Har redan gjort en lista med alla måsten som ska inhandlas. Perfekta julklappar, julpynt och alla paket till dotterns paketkalender på ett och samma ställe.
...
På lunchen idag köpte jag Allers julmagasin som jag bläddrat igenom en snabbis. En del bra tips helt klart men förra årets nummer var bättre. Men lite inspiration fick jag och jullängtan satte in ordentligt.
...
Jag har en hel del som jag vill skriva om men den som väntar på något gott. Ha det underbart nu så ska jag försöka att inte jobba ihjäl mig ;) Nu är det dags för sängen men innan lampan släcks ska Allers gås igenom en gång till.

God natt

4 kommentarer:

Helena - Hellys Jul sa...

Jobba inte ihjäl dig! ;) Men vi hörs/skrivs när du får tillfälle att blogga och jula mera!
Ha det gott!

Jul i Laloland sa...

Stressa inte sönder dig!
Sen så ser vi/jag fram emot lite bilder från affären och allt julpynt du är omgiven av. Har du tur kanske du blir julansvarig =)

Svensk Jul sa...

Ser framemot dina blogginlägg när då har tid ;) Jobba inte ihjäl dig bara.

anrinko sa...

Hej!
Just hittage jag mitt väg hit.
Allt är so vackert här.
Jag skriver också en jul-blog, Julängel. Men jag skriver på finska. Du är härtligt välkomna till mit blog.
(Förlåt at mitt svenska är inte så bra...)