lördag 29 oktober 2011

12 to go!Foto: Madeleine W - Julbloggen Min vita jul
Igår slog jag in 12 av de 24 paketen som ska vara med i dotterns paketkalender, hennes första. Riktigt mysigt att sitta på golvet framför tv:n och slå in paket. Nu ska jag bara komplettera med lite mer godis så att jag kan slå in de sista paketen klart. Ska bli skönt att vara klar i tid så att jag slipper sitta uppe dagen innan 1 december och hysteriskt slå in de små paketen, för det gjorde alltid min mamma. Jag har även ett par julklappar att sätta tänderna in, ska bara köpa till några fler snören så att jag kan variera utseendet i det oändliga. Så det är vad min lördagskväll kommer bestå av - paketinslagning!=)
Har ni några juliga eller andra roliga planer för helgen? Ska även börja gå igenom alla gamla jultidningar för att hitta bra recept som ännu inte har provats.

Kramar

5 kommentarer:

Mamma sa...

Sitter och funderar över julklappslistor här hemma och har även börjat köpa lite också, det är väl det jag gör i helgen som är juligt. Har även rotat fram gamla julmagasin och börjat blädra i.. ja just det, bokat in mig och tjejerna i skolans kök för julbak och sen en kväll med en kompisfamilj för att göra korv;)

Johanna sa...

Det är ju verkligen ett underbart nöje, att sitta och slå in paket! tycker julkänslan infinner sig direkt :)

Villa Björkenäs Backen sa...

God kväll !

Vilken mysig blogg du har.
Du kan vara med en julig itlottning hos mig ;)
Väölommen att vara med !

Kram ha en fin söndag kväll !

Linnea sa...

Åh vad roligt! :D

Emelies Christmas sa...

Åhh så fint inslaget! :)