torsdag 1 september 2011

Premiär

Hej alla söta bloggläsare! Jag hade bestämt att inte öppna julbloggen förrän 1:a oktober i år men eftersom hösten kom så tidigt i år, och därmed också lite jullängtan så kan jag inte hålla mig längre. Jag har märkt av många andra julbloggare har börjat uppdatera sina bloggar mer eller mindre regelbundet den senaste tiden och jag är så sjukt sugen att sätta igång! Det svåra när man börjar så här tidigt är att veta vad man ska skriva om. Därför kommer det troligtvis bli glest mellan inläggen nu i början. Min andra blogg stjäl en hel del av min tid så fram till oktober/november så kommer julbloggen att komma i andrahand. Men shit vad roligt det är att det snart är dags igen med alla julbloggar! Som jag har längtat! Det finns inget bättre sätt att räkna ner till julen än genom alla julbloggar. Och stämningen mellan oss julbloggare är ju för härlig!
...
Och med dessa ord är Julbloggen - Min vita jul smyginvigd för i år. Nu ser vi fram emot julen 2011!

Välkomna!

3 kommentarer:

Jessica sa...

Åh va roligt att du är "Back in business". Har längtat efter din blogg.
Nu när julåret är invigt poppar jag in!!!

Åsa sa...

Jag håller med du! Jag hade tänkt att jag skulle ta det lilla lugna, njuta av sensommaren och blablabla.. Sen såg jag ju att det startats upp lite här och var, så varför inte - tänkte jag! Men som du skriver, det blir kanske inte direkt full fräs från början.

Amandas jul sa...

Roligt att se dig! :)