tisdag 6 september 2011

Löfte till mig själv


Detta löfte (klicka på bilden för fullformat) till mig själv ska jag göra mitt bästa för att hålla. Löftet gäller bara "måstejulklappar" och det är tillåtet att köpa några extrajulklappar i december.
...
Jag har faktiskt redan köpt några julklappar, passade på när jag var på Gekås för en månad sedan. Vi har ju också en paketlek med 3 paket per person för ca 50kr styck. Jag lägger ner mycket tid på att hitta bra paket till paketleken och jag har lovat mig själv att inte vara ute dagen före julafton i år igen med de sista paketen. Därför har jag letat paket hela året och nu är 4 av 6 av paketen till paketleken inköpta. Och det är riktigt bra grejer! Vi har också ett julklappsbyte med ett paket per person för ca 150kr och ett av dessa paket är också inköpta.
...
Jag önskar att det vore oktober just nu för då känns det lite mer legitimt att hålla på med julplanering. Men jag har tjuvstartat lite. Igår började jag skriva på en inköpslista för alla julklappar, vilka jag ska köpa till och vad. Jag måste skära ner på julklappsinköpen i år så därför är det bra att planera redan nu så att presenterna blir genomtänkta.

Kramar

3 kommentarer:

Jul i Laloland sa...

Bra löfte!
Måste säga att jag ÄLSKA utseendet på bloggen med rönnbären - superfint och mysigt!

Lisas Vinterland sa...

Vilken jättefin bloggdesign du har! :)

Tomtens Dotter sa...

Det blir jättesnyggt här!!
Rönnbär och snöflingor, kan det bli bättre?

Tips på klappar till paketleken är att sticka till teknikmagasinet och köpa baconaisse - majonäs som smakar bacon. Tror att den kostar 59 kr, och är definitivt en otippad grej...