söndag 18 september 2011

JulklappslistaHar ni gjort någon julklappslista än? Jag har skrivit ner vilka jag ska köpa till och förslag på vad jag ska köpa. Vi vuxna i släkten köper inte julklappar till varandra längre utan nu är det mest fokus på släktens 6 barn mellan 1½ - 4 år. Sen köper jag även till min man, mamma och mormor. Eventuellt köper jag till någon mer om jag hittar något passande. Mest paket får självklart dottern men jag måste försöka handla färre paket för hon får så många ändå. Jag har riktigt bra idéer när det gäller julklappar i år och flera julklappar är redan klara, senast igår köpte jag ett stort paket till ett av barnen. Det känns så bra att vara ute i god tid och kunna stryka namn på listan allt eftersom.
...
Att jag alltid är ute i sista minuten med de sista paketen har jag ju berättat förut, men en annan sak som gör mig galen varje år är paketinslagningen. Att sitta timmen innan vi ska iväg på Julaftons förmiddag är en riktig stämningsdödare och fult blir det också. Det får inte hända i år igen!

Nu ska jag fortsätta med min paketlista sen är det kanske dags för det bästa av allt -
min önskelista julen 2011=)

Kramar

2 kommentarer:

Marie/Underbara Juletid sa...

Att slå in julklapparna är riktigit mysigt om man är ute i god tid, gör man det i sista minuten är det inte alls mysigt, bara stressigt! Jag har börjat fundera på vad jag ska köpa och köpt en del men inte skrivit ner vad jag själv önskar mig.

Victorias Jul sa...

Jag gör julklappslistor också. Har redan hunnit stryka de flesta på min lista. Men de jag har kvar är lite svårare. Köper också mest till dottern, brukar ju bli så antar jag. Jag är så sugen på att redan nu börja slå in julklapparna men jag har bestämt mig för att vänta tills i december (får se om jag klarar det)