söndag 18 september 2011

Jul hos Ellis Corner

En av mina favoritbutiker på nätet är Ellis Corner. Nu har de börjat få in lite julsaker och jag är riktigt sugen på att shoppa loss så fort julnyheterna nått butiken. Redan förra året suktade jag efter de fina kuddarna men de blev slutsålda direkt så jag hann inte köpa dem, vi får se om de får flytta hem till oss i år istället. Något som jag velat ha länge är Christmas Clean som tydligen ska vara ett måste vid julstädningen. För några år sedan köpte alla Christmas Clean men sedan dess har det vart svårare att få tag i men i slutet av oktober kommer alltså Ellis Corner få ett ett gäng.

2 kommentarer:

Helena - Hellys Jul sa...

Nu blev jag jättenyfiken: Vad är Christmas Clean? En såpa? Luktar pepparkaka? Vill ha!

Anna sa...

Kan rekommendera christmas clean starkt! Luktar gott och är effektiv vid städning. I mitt hem sedan 2008 =).