söndag 11 september 2011

Jag har fått jobb!

Yes, äntligen har jag fått jobb. Jag ska jobba på Dollarstore som ska öppna här i stan i oktober. Sökte egentligen jobbet som butikschef mest för skojs skull och visste att jag inte skulle få det men jag blev oerhört glad när de efter intervjun ringde och frågade om jag ville jobba som säljare istället. Så 3 oktober börjar jag min provanställning som är en 75% tjänst. Det jag ser fram emot mest är ju såklart när alla julsaker kommer in i butiken!
...
Jag vet egentligen inte så mycket om Dollarstore, jag har aldrig besökt någon butik eftersom den närmaste ligger ca 30 mil härifrån. Så finns det några bloggläsare som har besökt Dollarstore? Vad ycker ni om butiken? Är det bra eller dåligt? Mycket julsaker runt jul?

Kramar

5 kommentarer:

Tomtens Dotter sa...

Grattis till jobbet :-)

Jag ÄLSKAR Dollar!!! Det finns en butik i min hemstad, så när jag hälsar på föräldrarna är det ett obligatoriskt stopp.

Det finns hur mycket som helst av det mesta där. Visst, inte världens mest högkvalitativa prylar men en massa skojiga grejer. Och de är fantastiskt bra på basvaror så som maskindiskmedel, schampo och så vidare.

Amandas jul sa...

Grattis till jobbet!

Vi har flera stycken Dollarstore i närheten, den närmaste ligger kanske en kilometer härifrån. Butiken är den tidigaste av alla att dra fram julgrejerna och i mitten av Oktober ungefär brukar allting åka fram och det är en hel del ska jag säga dig! :)

Mycket billigt och jag gillar framför allt allt glitter och dylikt som lyser upp affären.

Dollarstore överlag har mycket småskräp men också en hel del fynd! Hoppas du kommer att trivas :)

Svensk Jul sa...

Grattis grattis då :)

Victorias Jul sa...

Grattis till jobbet!
Dollarstore brukar ha mycket julsaker i alla fall på den butiken som ligger i närheten av där jag bor.

Åsa sa...

Grattis! Vad härligt att liksom få bo i julen i några månader! :-)