onsdag 7 september 2011

Höstkänslor, innemys och Blossa

Hej på er!

Som ni ser håller jag på att designa om julbloggen. Skulle ändra lite men råkade ta bort allt så får snällt börja om från början igen. *suck* Gillar det vita "planket" i bakgrunden mot snöstjärnorna och de röda bären. Känns väldigt mycket som jag. Bakom texten kan man även skymta texten "Joy" när man bläddrar ner. Nu gäller det bara att orka ta tag i att fixa en hyffsad header. Men jag har ju hela hösten på mig;)
...
På tal om höst, hur har ni det ute i landet? Har ni sensommar eller höst? Här är vädret något mitt i mellan, ena dagen är det kallt med regn och nästa dag strålande sol och värme. Just nu är vädret det förstnämnda. För min del får gärna hösten komma med full kraft redan nu för då inbillar jag mig att även vintern kommer snabbare. Förra året var det perfekt med ett tjockt vitt täcke redan från första advent. Jag gillar att det är "inneväder" idag för då kan jag ägna mig åt storstädning, rensning och liiite julplanering utan dåligt samvete.
...
Tänker inte skriva något längre inlägg om årets Blossaglögg för känns som att varenda julblogg har skrivit ett inlägg om det så det är aning uttjatat. Tror att glöggen är riktigt äcklig men min sambo tyckte den verkade god, jag gillar dock inte kaffe. Så vi skippar nog den i år. Har fortfarande förra årets flaska kvar som står oöppnad i ett skåp. Däremot ser jag fram emot Blossas äppelglögg, hoppas på att den smakar något i stil med Turkisk äppeldricka. Att den är nästintill alkoholfri gillas starkt. Jag älskar vitt vin i vanliga fall men när det gäller glögg ska det vara alkoholfritt.
 Länge leve lättglöggen!
Kramar


1 kommentar:

Lisasvinterland sa...

Här i norr är det blåsigt och 10 grader. Löven ligger på marken... hösten är här! Superfin bild föresten. Lägger till dig i min blogglista, dig ska jag följa :)