måndag 26 september 2011

Fler julnyheter

Bild: Blomsterlandet
1. Cupcakes rosa: 79kr/fpk 2. Cupcakes gröna: 79kr/fpk
3. Brandbil och ambulans: 99kr


God morgon alla söta!

Jag har aldrig tänkt på att Blomsterlandet har en hel del fina julsaker. Men av årets julnyheter att dömma så är de helt klart värda ett besök om jag har vägarna förbi någon storstad innan jul. I år verkar de satsa på en modern jul blandat med kitsch. Själv är det sällan jag köper julgransprydnader i udda former men lite sugen blir jag allt varje år och någon enskilt prydnad tycker inte jag sakdar i den annars så klassiska och "vinatage" granen som jag har. Om dottern fick bestämma skulle npg hela granen vara full med muffinsar, djur och sagofigurer. Och nu börjar hon bli så stor att det är svårt att säga nej när hon kommer med sina roliga, men udda, idéer så i år får hon ha en lite mindre gran på sitt rum som hon själv får styra över.

Tillbaka till Blomsterlandet nu då, favoriterna från dessa bilderna är tomtarna för de skulle passa bäst in här hemma. Cementbockarna är fina men alldeles för moderna för mig.

Nu är det dags för dagislämning. Ha en toppendag allihopa!

Kramar
Bild: Blomsterlandet
1. Hjärta: 99kr 2. Cementbockar: Liten 39,90kr Stor 279kr
3. Julpynt: från 19.90kr 4. Tomte: 99kr
5. Betongkruka med julbock: Liten 24,90kr Stor 59,90kr
6. Tomte: 199kr

3 kommentarer:

Svensk Jul sa...

Väldigt mycket söt dom hade absolut värt ett besök.

jennygsjul sa...

Måste bara få berömma din header! Superfin och mysig. Ska ändra min något tag jag med men jag är inte så bra på det tyvärr :/

Spana gärna in min blogg :)

Kram

Åsa sa...

Jösses - tack för tipset! Helt missat detta ställe.. Ser ju ut som man kan hitta något åtminstone..