fredag 16 september 2011

Filmmys med dottern

Hej alla söta!
Jag ska ha hemmamys med dottern idag. Och det enda hon vill göra är att kolla på film - Pettson och Findus "Tomtemaskinen" och "Jullovet" med Nalle Puh. Kan tillägga att hon har hur många filmer som helst och att hon har samtliga Pettsonfilmer men det är "Tomtemaskinen" som är favoriten. Eller rättare sagt, får hon välja helt själv väljer hon de sista 10 minuterna av filmen "Kattonauten", den snutten handlar om när Pettson och Findus ska fira jul och Pettson gör illa foten. Kan det vara så att hon brås på sin mor? Hoppas min förkärlek för julen har gått i arv till Lilltjejen. Hon är en kopia av sin far så lite julgener från mig vore inte mer än rättvist=)
...
Förra året skrev jag ett inlägg om filmen Skönheten och Odjuret - Den förtrollade julen. Min mamma samlar alla Disneyfilmer åt min dotter så hon köpte den filmen strax efter jul. Vi har dock inte hunnit titta på den än men igår skulle Lilltjejen välja några filmer hos mormor som hon fick ta med sig hem och då valde hon självklart "Den förtrollade julen". Egentligen tycker jag att det är lite tidigt för julfilmer men när det gäller barnfilmer så får man tumma lite på reglerna. Så nu ska vi mysa!

Kramar


4 kommentarer:

Svensk Jul sa...

Den har jag sett är jätte bra :-) Jag ser på julfilmer vilken tid som helst på året jag gillar julfilmer och får inte nog av dom.

Jul i Laloland sa...

den är jättemysig! Allt med skönheten och odjuret är ju bra, menjulfilmen är såklart speciell ;)

Åsa sa...

Mysigt att din dotter ärver lite från dig också - speciellt julidéer! :-)

Vad fin header du har gjort! Jättefint!

TinaGustafsson sa...

Hej!

Nu flyttar mina julblogg till denna sida, www.tinagustafsson.com och vill du vara säker på att inte missa något som har med julen att göra så kan du Gilla denna sida på facebook http://www.facebook.com/#!/pages/TinaGustafssoncom/192531110782439?sk=app_206747196050374