onsdag 21 september 2011

Det är bättre att ge än att få...

...sägs det ju. Och visst ligger det en hel del sanning i det. Men jag tror ingen kan sticka under stol med att det är väldigt kul att få presenter också, i alla fall sådant som man verkligen önskat sig. För att slippa se ut som ett frågetecken de gånger jag får frågan vad jag önskar mig i julklapp så har jag börjat sätta ihop en önskelista redan nu. Det kommer säkert tillkomma saker och något kanske faller bort om jag köper det själv. Vissa saker är ganska dyra men önskelistan här på bloggen fungerar även som en påminnelse till mig själv vad jag vill ha och behöver utifall jag får för mig att köpa en julklapp till mig själv. Det kommer en uppdatering med bilder och priser när önskelistan är klar.

Kramar

1 kommentar:

Victorias Jul sa...

Jag tycker att det är roligare att ge än att få men visst är det kul när man får något man verkligen önskat sig. Ska börja med en önskelista jag med ifall någon frågar mig. Men visst är det underbart att se någon öppna en julklapp som de verkligen blir nöjd med? De julklappar jag köpt redan tror kommer bli väldigt uppskattade