tisdag 27 september 2011

Ännu mer jul i butikerna

Hej! Jag ska börja med att önska alla nya (och nygamla) bloggläsare välkomna hit. Så kul att så många julälskare har hittat hit
...
Det är så härligt att se att så många nätbutiker börjar få in sina julnyheter. Så mycket fint som gärna skulle få flytta hem till mig. Nordljus brukar ha mycket fint till jul och i år är inget undantag. Skulle utan problem kunna köpa upp hela lagret. Nordljus är även ett bra ställe att hitta presenter på till både liten och stor. Det finns en hel del som säkert kommer hamna på min önskelista.
...
Nu börjar vi närma oss oktober och naturen börjar bli höstfin med gula och röda färger. Det är så härligt när temperaturen börjar krypa ner så att luften blir sådär klar att andas.
Eftersom jag är inne på min femte säsong med julbloggen så funderar jag på att anordna en tävling för mina söta läsare. Ska bara tänka ut ett bra pris först.
...
Idag är det återigen mysdag med dottern och nu är det Pelle Svanslös och En riktig jul som vi ska titta på. Sen måste vi ut på en långpromenad i det härliga vädret!

Ha en bra dag!
Kramar

Bilder: Nordljus


1 kommentar:

Svensk Jul sa...

Dom har mycket fint!