söndag 25 september 2011

Ännu en glöggnyhet

Nu har även Dufvenkrooks släppt sina glöggnyheter. Förutom en Whiskeyglögg (blää) så kommer det släppas en ny alkoholfri variant, nämligen chokladglögg. Jag har druckit chokladglögg tidigare och det har inte varit någon större framgångssaga men just att den här glöggen är alkoholfri kan bli en hit. Enligt hemsidan ska den finnas att köpa på Systembolaget från och med 1 november. Dufvenkrooks chokladglögg är smaksatt med choklad (såklart), kryddnejlika, torkad ingefära, citrus och pomerans och kommer kosta 29kr. Vad tror ni - hiss eller diss?

Jag ska i alla fall prova en flaska. Så förutom vanlig hederlig Blossa "saftglögg" så kommer det att bjudas på chokladglögg från Dufvenkrooks och Blossas äppelglögg hemma hos oss. Längtar!

Kramar

6 kommentarer:

Amandas jul sa...

Jag tror absolut att det kan funka! :) Längtar verkligen tills både glöggen och julmusten finns att köpa ute i affärerna...

Jul i Laloland sa...

HISS!
Dufvenkrooks har haft en chokladglögg med alkohol förut (dock lägre än starkglögg) och den var supergod. Förra året drogs den dock in pga nått fel vid tillverkningen. De har även haft en med chili och choklad, som jag dock inte har smakat.
Jag älskade deras förra chokladglögg, trots alkoholen (jag gillar inte alkoholglögg). Fick lära mig på en glöggprovning att chokladglöggen med fördel kan drickas kylskåpskall... MYCKET gott kan jag säga.
Gud va jag orerar, summan av kardemumman: Jag ska också köpa mig en flarra!!

Åsa sa...

Jag tycker som du att chokladglögg tidigare inte har funkat sådär särskilt bra, men, man ska aldrig säga aldrig. Får testa helt enkelt - man kan aldrig testa för mycket glögg!!

Tomtens Dotter sa...

DISS
Jag har svårt för chokladglögg (men jag tar gärna en bit choklad till glöggen).

På den tiden jag drack chokladglögg tyckte jag att den var godast ljummen.

Anna sa...

HISS tror jag. Gillade deras choklad chili som fanns förra året.

Sanna sa...

Sv: Ja, nu känns det faktiskt som ett måste att ha ett pepparkaksbak! Så himla trevligt :)