torsdag 16 december 2010

Världens enklaste julpynt

Att sätta nejlikor i apelsiner är väl det enklaste julpynt som finns. Satt en stund igår och fixade med tre apelsiner enbart för den underbara doftensskull. Tyckte det luktade jättemycket igår men idag har lukten tyvärr försvunnit, kan iof bero på min förkylning. I helgen börjar jakten på den perfekta julgranen, är lite smårädd nu när alla säger att det är så dåligt med granar i år. Men det löser sig nog, hittar jag den inte här så får jag helt enklet åka runt till grannstäderna. Ingen jul utan en perfekt julgran=) Den ska vara hög och tät, ingen liten pluttgran här inte=)
...
På lördag blir det den stora bakdagen hos mamma med pepparkaksbak och godistillverkning. Tyvärr har jag tandvärk så jag är inte allt för sugen på att äta en massa godis för tillfället.
...
Kramar

4 kommentarer:

Hanneles jul-paradis sa...

det finaste julpyntet :)

Sarah sa...

Hej.
Vilken härlig julblogg du har, fina bilder!
Jag har lånat den här bilden med apelsiner till ett inlägg i min blogg, där jag tipsar om din blogg.

Anonym sa...

Och varför bakdag hos mamma, jo för mamma har diskmaskin!!

Ellen sa...

Jag känner samma sak! Jag ska själv ut med pappa och leta gran i morgon kväll. Vi brukar alltid vänta till den 23, men på grund av den omtalade "granbristen" så är vi ute en dag innan i år. Hoppas hoppas hoppas verkliegn att vi båda lyckas få tag på den perfekta granen!