fredag 3 december 2010

Utebelysning

Foto: Thulan - Min vita jul
Här kommer några utlovade bilder på vår fina nya utebelysning från Ellos som hänger på förrådet vid vår entré.. Är jätte nöjd men tyvärr har några lampor redan slocknat så kvaliteten var kanske inte den bästa. Men fin är den i alla fall.
...
Är det fler än jag som känner att julbloggen inte hinns med lika mycket nu när det faktsikt är jul? I november postade jag 3-5 inlägg om dagen men nu hinnar jag verkligen inte med det, är så mycket annat som ska göras. Hinner knappt gå in på alla andra fina julbloggar heller. Lite synd för jag behöver lite julinspiration och julstämning just nu. Har inte lyssnat på julskivor på hela veckan, skandal! Förstår inte varför skolan alltid ska envisas med att göra det så jobbigt som möjligt för studenterna innan jul, samma sak varje år!
...
Ha en härlig fredag kära läsare så ska jag gå tillbaka till sjukstugan och skolböckerna.

3 kommentarer:

Axelina sa...

Jag förstår definitivt vad du menar! Tiden räcker inte till! Trodde man skulle ha all tid i världen, men den försvinner.. Pluggar som en gnu, och hinner knappt göra något kul alls.. Jag som trodde jag skulle få en lugn helg med massa bloggläsande, men icke - blev inringd av jobbet igår, och ska jobba HELA helgen..:(

Såå fin belysning förresten, blev kär i den!

Juletanten sa...

Belysningen var jättefin!

Du får hinna med det du hinner. Allt det andra är....just det, allt det andra och kan vänta eller låtas bli. Huvudsaken du mår bra.

Ellen sa...

Jag vet precis vad du menar.. DEt rä så tråkigt! man har fullt upp med en massa annat och hinner inte blogga lika myckets om förut. Ändå ska har jag dubbelt så mycket blogg material. Men jag måste bara säga att jag tycker du gör det ba ändå för sin blogg är jätte fin och riktigt bra :)