söndag 19 december 2010

Tragiska människor finns det gott om

Det har kommit till mig kännedom att det finns en blogg, en sk julblogg, som har haft ett mindre trevligt inlägg där personen i fråga smutskastade oss andra julbloggare och skrev om hur sjuka vi är som lever i en fantasivärld, att vi behöver vård etc etc. Det fanns även en direktlänk till just min blogg där jag hånades för att jag köpt ljusstakar på Gekås (hur man nu ens orkar lägga energi på vart andra köper sina saker). En snäll bloggläsare upplyste mig om det. Jag tänker inte lägga ut länken till denna persons blogg för jag anser inte att han/hon förtjänar en enda besökare till och abslut inte tack vare mig. Den här personen är, som han/hon också skiver, en ensam människa som inte haft några lyckliga julminnen så bitterheten har tagit över. Jag tar inte åt mig ett dugg av vad han/hon skriver om mig eller oss julbloggare, det är bara att skaka av sig. Att vi känner en sådan passion för julen är något unikt och något vi ska vara stolta över. Vi känner lycka, glädje och tillsammans har vi kul när vi skriver i våra bloggar, kommenterar andras etc. Oavsett vad andra må tycka om oss "julnördar" och hur sjuka vi är så får de stå för dem, jag är stolt över att älska älska julen! Avundsjuka, bitterhet och hårda ord biter inte på mig, tvärtom känns det skönt att man kan ge krydda att någon annans tråkiga liv. Så jag sträcker på mig, ler och går vidare=) Bara några dagar kvar nu....
...
Ha en underbar kväll!

10 kommentarer:

Lalolandet sa...

åh herregud vilken patetisk människa. Bra att du inte länka dit. Jaja, det är bara att beklaga stackaren. Själv är man ju i extas nu och jag delar gärna med mig av min jullycka om någon vill ha en del av den =)

Therese sa...

Tråkigt med så bittra människor! Men det är ju värst för dem själva. :/

Juletanten sa...

Bloggtroll finns även bland julbloggarna, tyvärr. Att missunna andra en glädje är tyvärr utbrett på nätet.
Vi gör som du, struntar i den här personen och glädjer oss åt den stundande helgen.

Anonym sa...

Bra skrivet stumpan, behåll din glädje över julen som du alltid har gjort, även om din stackars mamma blir ganska stressad av ditt julprat ibland. Mamma är så stolt över din fina blogg och allt du skriver.

Amandas jul sa...

Bra att du inte tar åt dig! Den där människan är nog ute efter en del uppmärksamhet kan jag tänka mig, så det är bra att du inte länkar =)

Hanneles jul-paradis sa...

julnördar sprider ju glädje

Åsa sa...

Word! Sträck på dig - sträck på oss julnördar!! Man måste ha väldigt trist liv om man inte har annat att göra än att skriva massa skit om andra..

Ellen sa...

Usch va tråkigt! Jag tycker du gör helt rätt som inte länkar denna person och hans/hennes blogg. Och det är väldigt bra att du står upp för dig själv och oss andra! Trist bara för han/hon som aldrig fått eller får uppleva de härliga saker som julen bjuder på!

Emelie - Jul i Tomteverkstan sa...

Hon har varit inne på min blogg och kommenterat något. Hon tyckte att det var konstigt att man kunde älska julen så mycket som egentligen är ett påhitt för att vi ska konsumera mer..? Kollade in hennes blogg och ja, man behöver väl inte ens säga något? Bara det att jag inte tänker besöka den och hennes dystra stämning igen! ;)

Anonym sa...

Urs!!!! Vilken konstig människa!! jag förstår precis vad du pratar om... Dom mesta som jag känner tycker jag är julgalen, men jag är precis som du??? och det är igentligen inget negativt att vara julgalen, hellre det än att ha tråkigt på julen... ;)